Mercasol är en serie lösningsmedelsbaserade rostskyddsprodukter som funnits länge på den nordiska eftermarknaden. Rostskyddsprodukterna är utvecklade i Sverige och är anpassade efter vårt krävande klimat med vägsalt, mycket fukt och kyla.

Mercasol rostskydd innehåller ett brett program av rostskyddsprodukter för både bilens in- och utsida. Från tunnflytande hålrumsvax med mycket god inträngningsförmåga till långlivad underredsmassa. En rostskyddsbehandling med produkter från Mercasol är utförd på traditionellt vis med slitstarka produkter som ger din bil ett ordentligt och pålitligt rostskydd. I Mercasols rostskyddsprogram finns fyra olika behandlingar att välja mellan.

Vi erbjuda rostskyddsbehandlingar i olika omfattningar, allt beroende på din bils specifika behov.

Lennart Hansson Arbetsledare

Varje behandling utförs på sitt speciella sätt beroende på bilmodell. Med utvalda rostskyddsprodukter för de olika detaljerna får du en anpassad behandling som passar just din bils krav. Vi ger dig vägledande information om passande rostskyddsform. Följer du sedan upp med en årlig trygghetskontroll är risken minimal att du går i rostfällan.

Kontakta oss för frågon på 040-680 07 49